About us

About us

Gesterkt door 30 jaar ervaring 

Transmo is sinds 1989 gespecialiseerd in aandrijftechnieken en kende een fenomenale groei na de fusie met EEP, invoerder in elektrotechnische componenten en toebehoren. Door de complementariteit en de gemeenschappelijke visie van beide bedrijven werd niet alleen het aanbod verruimd maar ook de expertise, de ervaring en het servicelevel naar trouwe en nieuwe klanten. 

Van innovatieve plannen tot productie

Transmo is een partner die meedenkt. Onze technische collega’s schuiven graag mee aan tafel om zich te verdiepen in uw producten en innovatieve ontwikkelingen. We leggen al onze expertise en knowhow op tafel om oplossingen en producten te presenteren die voor 200% aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen tegen een concurrentiële prijs. 

Kwaliteitslabel met een plus

Transmo is ISO 9001 gecertificeerd en VCA gekeurd en ook onze techniekers beschikken individueel over de nodige VCA certificaties. Maar belangrijker is dat wij deze normeringen waarmaken door elke dag te streven naar hoogwaardige kwaliteit en te blijven inzetten op innovatie. Wij investeren continu in onze werknemers, onze kennis, onze service, ons productaanbod en onze klanten. Met een blik op de toekomst willen we gezond en organisch groeien en UW referentiepartner worden. 

Werken met Transmo is werken met… 

>> een ploeg enthousiaste werknemers die weet van aanpakken en uitblinkt in technische expertise en vakmanschap. 

>> een stipte leverancier die houdt van eerlijke communicatie en heldere prijsoffertes met concurrentiële prijzen.

>> een sparringpartner die in alle discretie mee nadenkt over innovatieve ontwikkelingen en uw business en team ondersteunt met al z’n kennis en ervaring.Meer informatie over onze service?
Lees hier alles over onze expertises >>
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x